Имах само един шанс

Бях започнал да затъвам много жестоко, добре че са приятелите

Имах само един шанс
Имах само един шанс

Казвам се Петър Самоковлиев и съм от София. Сега живея в едно село и се опитвам да се занимавам със земеделие и да отглеждам животни. Промяната в мен настъпи в момента, в който се преместих тук и се махнах от големия град. Преди две години пиех по литър твърд алкохол, не работех редовно, тормозех близките си. Сега е по-добре от преди и аз съм по-добре и почти не пия.

Капките против алкохолизъм ми ги каза една моя приятелка, докато бях в София. Аз в началото изобщо не й вярвах, съмнявах се сериозно в нещата, дето ми ги говореше, но един ден казах майната му, дай да ги поръчам тия капки. Поръчах се една доза и след десетина дни още една. Втората я пих по-дълго време, защото много ми се гадеше като пиех алкохол, то това беше и действието на капките. Имах един период, в който пак се върнах към пиенето за малко, но то беше наистина за малко, защото пак по това време се преместих тук и се откъснах от компанията и от всичко.

Сега си взимам капки против алкохолизъм веднъж на два-три месеца си поръчвам по една доза и пак съм добре, защото пия, но не като преди. Здравето ми също се подобри, станах по-различен човек, по-спокоен, работя си. Можех да съм пак същата отрепка сега, но аз избрах да съм такъв, какъвто съм сега – спокоен, работя си, забавлявам се с приятели, но нормално.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар