Имах страхотен късмет с капките против алкохолизъм „Алковитал“

Аз страдам от пиянството на моя баща

Мама е починала, когато съм била на четири години и оттогава се гледаме с него. В момента той е на 54 години, а аз съм 26. Татко още работи, аз също работя.

За пиянството му какво да кажа. На периоди е. И добре че е така, защото работата му е сравнително отговорна и той няма да може да си извършва задълженията. Поговорих с една лекарка, наша семейна приятелка и тя ми каза да потърся капките против алкохолизъм „Алковитал“, с които неин пациент си бил помогнал много.

Поразрових се и открих техния сайт в интернет. Най-много ми хареса това, че „Алковитал“ всъщност е природно средство, съставено изцяло от билки против алкохолизъм. Татко е вегетарианец и много държи на природната храна. Не си мислете, че като съм му взела капки против алкохолизъм е някакъв страшен пияница. Не, не е. Той просто си пийва в дните, в които се сеща за мама, на годишнини и рождения й ден. И става много тъжен тогава. Аз не искам той да е тъжен, а той няма да е тъжен ако не пие. А за да не пие трябваше да вземем капките против алкохолизъм „Алковитал“.

Взехме две дози. Засега не е изпил още първата. Но преди няколко дни имаше помен на мама и той започна да пие, но взе и капки. Каза, че му станало лошо. Първо си помислих, че нещо му е прилошало, но после той каза, че му станало лошо като решил да пие алкохол и затова спрял да пие.

Това се оказа едно от действията на капките против алкохолизъм „Алковитал“ и аз съм много доволна, че така се получи. Сега с татко сме добре, работим, справяме се. Надявам се всичко да върви по план.

Фани Христова от Пазарджик

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар