Имах страхотен шанс с капките против алкохолизъм Алковитал

Алкохолизмът не е проблем, който трябва да бъде игнориран

Имам син на 20 години. Отгледала съм го сама. Как съм се справяла, само аз си знам, но е факт, че някъде съм изтървала веригата. В училище се събра с лоши момчета, имаше един период, в който не можех да го изкарам от ареста. Хулиган, истински хулиган!

Иначе не е лошо момче. Всичките му бели са безобидни, на никой не е навредил, само викове и крясъци, музики и излишен шум. Кражби, сбивания, такива неща не е имало. Обаче с това пиене – от там идваше всичко и трябваше да го преустановим.

Капките против алкохолизъм „Алковитал“ ги знам отдавна, чела съм в майка ми вестника за тях. Тогава не знам защо ми се набиха в главата, сигурно защото си помислих, че никога няма да ми потрябват. Ето затова човек никога не трябва да казва никога. И така, поръчах, говорихме с Асен, казах му, че трябва да се направи нещо по въпроса, че университетът е сериозно нещо. Той като че ли ме послуша, но в началото беше много несериозен и се наложи аз да му ги давам.

Какво да ви кажа? Доволна съм, капките наистина свършиха добра работа. А и Асенчо не е алкохолик все пак, нищо че аз преувеличавам малко проблема, защото ако си забия главата в пясъка няма да направя нищо и нито на него ще помогна, нито на себе си.

Препоръчвам ги на майките и жените, които имат проблем с алкохолизъм или просто трябва да обуздаят някой по-буен мъж.

Радка Стаменова от Сливен

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар