Имаше и весели моменти с пиянството на мъжа ми

Чета тук и разбирам, че всеки се оплаква я от своето пиянство, я от пиянството на мъжа си, но аз помня и весели моменти от алкохолните запои на моя съпруг

zabavno

Няма да тръгна сега да ви разказвам подробности от тези весели моменти, но е факт, че имаше и такива. Не че искам да критикувам някой, но всяко едно нещо си има и добри и лоши страни. Пиянството също. Безспорно, най-добрата страна, ако може да има такава, е да свърши и да го няма изобщо, но ако има проблем е по-добре той да се решава, вместо да се игнорира.

Така мисля аз. И, честно казано, не съжалявам, че подходих по този начин, защото ако бях използвала някой по-различен начин навярно сега нямаше да мога да ви се похваля, че мъжът ми е спрял да пие.

Аз мисля, че колкото и лошо да е самото пиянство, трябва да се подсещаме, че тези хора имат и добри страни и че проблемите могат да бъдат причина и за някои весели моменти. С лошо не става, в това съм се убедила. А като има налице и един такъв проблем, като проблема с пиенето, ако се превърнеш в цербер най-много всичко да се провали. Затова не бъдете максималисти. Правете каквото трябва, пък да става каквото ще.

Една съпруга на бивш зависим от алкохола

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар