Има много пътища напред

Назад никой никога не бива да се връща, защото да продължиш е трудно след това

Здравейте! Аз искам да пиша на всички хора и а разкажа моята история и ви позволявам да я публикувате на сайта.

Има много пътища напред
Има много пътища напред

Казвам се Стела Кукерова и съм от град Пазарджик. Аз съм художник, творец, човек на изкуството съм. Много мои картини има по галериите на страната. Е, в националната галерия няма нищо, все още, но и това някога ще стане. Сега живея в София и смятам тук да се развивам. Рисувам предимно природни гледки и портрети. Занимавам се и с керамика.

Относно капките против алкохолизъм искам да изтъкна, че напълно доброволно си ги поръчах и продължавам да ги пия. Като човек на изкуството, при мен често има вътрешни противоречия, които трябва да бъдат туширани по някакъв начин. Не ми се случва често, но аз осъзнавам, че не трябва да реагирам по този начин. Знам, че не е хубаво да пия алкохол, но не мога да го превъзмогна толкова лесно и бързо. Всеки си има някакъв отдушник и моят беше пиенето. Сега малко разредих тези периоди. Открих, че капките против алкохолизъм ми помагат по един много интересен начин. Те ме вдъхновяват да рисувам нови и нови картини, да си правя планове за бъдещето. Алкохолът ме забиваше, правеше ме по-инертна, имало е дни, в които нищо не съм правела, ей така си стоях и гледах в една точка.

Сега, благодарение на капките против алкохолизъм, денят ми е много по-организиран. Изпадна ли в онова състояние не се хващам за чашата, а за четката. Капките против алкохолизъм наистина действат и ме правят много по-организирана и имам време за всичките онези дребни неща, които ме правят щастлива.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар