Има слънце в моя дом!

Пише ви една благодарна майка, която нямаше нищо друго освен отчаяние

Имам син на 24 години, който много се беше заплеснал по алкохола. Работи като общ работник на един строеж, но заедно с това и учи. Е, откакто се хвана на работа там, научи и пиенето. Не минава ден без да се прибере почерпен. Колко му говорихме с баща му, карахме го да си намери друга работа – не, не и не!

Има слънце в моя дом!
Има слънце в моя дом!

Тогава се срещнах с една моя близка, която работи в един вестник. Тя ми каза, че в техния вестник имало преди време реклама на някакви капки против алкохолизъм, намери дори и броя, в който е излязло, за да ми даде координати и там разбрах, че капките против алкохолизъм имат сайт, влязох, прочетох, дори и на сина ми показах, да види и той на колко хора са помогнали. Той е умно момче, не е някой простак, знае че алкохола не е хубаво нещо.

Взехме една доза, сега ги пие и аз бързах да пиша на хората, които ми помогнаха да си поръчам капките против алкохолизъм и да им благодаря за съдействието, защото много мили бяха и много бързо реагираха. Нямам представа дали някой друг е толкова доволен, колкото съм аз, защото виждам промяната в момчето ми с дни. Най-хубаво е когато детето ти е добре. Сега дори си мисли дали да не смени работата и да се хване на работа в някой от аква парковете на морето. Дано да му се сбъдне желанието и да се оправи вече, защото много тежко ни беше, докато го виждахме как малко по малко потъва. Сега казва, че благодарение на капките против алкохолизъм е станал по-спокоен, по-тактичен и не му се пушело доби. Малко поотслабна, но пък за сметка на това сега е много по-усмихнат отпреди.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар