Инат, воля и Алковитал лекуват алкохолизма

Докато вървях надолу и си казвах, че нямам проблем, проблемът ми от един станаха няколко

Казвам се Явор Гатев и съм на 28 години. С алкохола имам проблем още от ученик, но никога досега не си бях давал сметка колко сериозен е той. Всичките ми приятели и съученици се изпожениха, само останах сам. Даже и приятелка нямам в момента.

Не правех нищо кой знае какво. Работя, пия едно някъде, прибирам се и се запивам в къщи. Не викам, не се карам с никой, даже и компания не ми трябва, но да изляза някъде с някой, да седна на заведение – не. Скрит битов алкохолик – това бях аз. Не е като да се напия до козирката, но все пак пиех… Сам, у дома.

Преди около година и половина срещнах една моя съученичка. Тя взела, че станала психарка. Поговорихме си това-онова. И аз даже не се усетих как й казах за пиенето. Все пак, не съм тъп, знаех, че това ми е проблем, но не можех да спра. Поговорихме, продължихме да говорим и тя направи така, че да освободи две вечери през седмицата, за да се виждаме и да си говорим.

Една вечер дойде в заведението, където се виждахме в с някакво бяло шишенце. Каза ми, че това са капки против алкохолизъм. Аз досега за лечение на алкохолизма не съм чувал, нито съм чел много, но тя като е докторка би трябвало да ги разбира тия работи. Почнах да взимам капките само когато се виждахме за сеансите с нея. Неприятно ми ставаше като пиех алкохол. Попитах я откъде ги има тези капки, тя ми каза, че били ефикасни, защото съдържали някакви билки против алкохолизъм. Каза ми откъде да си ги поръчам и ей ме сега – чист и неопетнен. Ако ви кажа, че всичко се случи лесно и изведнъж, като с вълшебна пръчица, ще ви излъжа. Голяма борба беше. Но ей ме, вече осем месеца не пия. И съм по-добре. Определено си заслужаваше да се измъча, но да се измъкна от измамното щастие на алкохола. Иначе как щях да разбера какво е живота…

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар