Промених се, защото искам да бъда майка

Здравейте, доктор Тосев и всички, които се грижите този прекрасен продукт да го има!

Пише ви Зоя от Пловдив. Преди няколко месеца разговарях с вас и си поръчах капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. За времето от март месец до сега съм изпила общо 5 дози „Алковитал“. В момента изобщо нямам влечение към алкохола. Пия най-много по чашка-две бяло вино на седмица.

Причина да посегна към алкохола беше развода, който преживях. Не че съм прекалявала кой знае колко, но чувствах, че това не съм аз, че ако продължа да се самообвинявам и да тъгувам за нещо, което не заслужавам, ще сгреша жестоко и проблемът може да стане по-сериозен.

Аз все пак съм млад човек и искам да съм като всички останали. Искам да бъда майка, да имам детенце, да съм нормална, да имам семейство. Такива неща. А това няма как да стане, ако прекалявам с алкохола. В момента имам връзка с един доста сериозен мъж. Надявам се нещата между нас да се получат, защото вече съм на 29 години и времето си минава.

Много съм доволна от капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Поне в моя случай помощта им е безценна. Успях да постигна онзи контрол, от който имах нужда. Сега не съм онази ревла, която бях. Дано има повече хора, които усетят колко различен и хубав е живота без алкохол.

Благодаря ви доктор Тосев! желая ви весели и щастливи Коледни празници! Нека 2013 година бъде по-успешна за вас!

Зоя

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар