Искам да забравя абсолютно всичко!

Искам да имам възможността да изтрия всичко, което се е случило досега

 

Исках само да бъда обичана...
Исках само да бъда обичана…

Искам да забравя миналото, като заедно със забвението да има и опрощение, за да може да ми се успокои душата. Всичко сама си го направих и сега каквото и да правя няма да е добре. Нито ще забравя, нито нещо друго ще стане. Най-голямата простотия е, че вместо да си взема поука, аз успях да омажа нещата още повече. Алкохолът не прощава, поне на мен не ми прости и ми съсипа още повече и без това съсипания живот.

Сигурно е излишно да казвам, че всичко е заради един мъж. Голяма любов беше спор няма. Но отмина. Трябваше да отмине, защото беше сбъркана откъдето и да го погледнеш. Той беше женен, а аз не. Той имаше своите задължения, а аз – претенции. И си въобразявах, че ми се полагат, защото знаех, че и той ме обича. И двамата се обичаме, макар че сме разделени. Това ми струваше два години алкохолна мъгла.

Опитвам се да повдигна мъглата с капките Алкофитал. Все още съм в началото, но ми се прииска така да си излея душата и да ме изслуша някой. Аз може би ще спра алкохола. Със сигурност ще го спра, но няма да престана да го обичам. От тази любовна зависимост лечение няма.

Една жена

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар