Искам да имам нормален живот и взаимоотношения с хората!

Моите взаимоотношения с хората сега са много влошени, защото се алкохолизирах, и това развали всичко. Сега отказвам алкохола, но не знам какво ще стане

взаимоотношения с хората

За да се стигне до там, да си разваля моите взаимоотношения с хората, смятайте какво пиене е било. Аз съм проблемен с алкохола още от ученик. Но сега, последните няколко години, нещата направо ескалираха. не знам защо се случи. Не знам как стигнах до там. В един момент просто се случи и аз му изпуснах края. Трябва да ви кажа, че иначе всичко ми беше наред. Семейство си имам, работа, само малко дето пиех, та това се отрази по един такъв начин. По много лош начин, всъщност.

Настана голямо объркване. Аз обърках всичко, заради алкохола. Сега съм се заел не само да го отказвам, но и да си оправям обърканите взаимоотношения с хората. Което не е лесно, сериозно ви казвам. И двете неща не са лесни. Но, все трябва да има начин да се оправим. Капките ми помагат. взимам ги, но съм в началото. И не само те ми помагат. До мен е и моята съпруга, която всичко забрави, всичко лошо имам предвид. И съм се зарекъл заради нея и децата да се оправя, а пък с другото – каквото стане.

Милко Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар