Искам да мога да кажа край

Казвам се Борислав и съм от София. Пиша за капките „Алковитал“ с желание да публикувате писмото ми без лични данни

капкиНе съм в първа младост. Не съм и кой знае колко здрав вече. Не мога вечно да живея така. Искам да кажа, че аз не съм от ония, дето пият от сутрин до вечер и не подбират какво пият. Аз съм човек-естет и обичам да пия хубав, квалитетен алкохол. Понякога прекалявам, но не винаги. Искам да спра, обаче. И затова си взех капките Алковитал, който пия нередевно. Нередовно, защото в момента провеждам едно друго медикаментозно лечение за сърцето и поради тази причина малко ограничавам взимането на лекарства.

Обаче и от малкото време през което ги пиех капките, имам усещането, че съм се пречистил вътрешно и външно и всякак. Много меко и постоянно действие имат и усещам как след време, когато започна да ги пия редовно, ще се поправя по отношение на пиенето. Трябва да помисля за здравето си, защото едва сега, като закъсах, виждам колко трудно се поправят щетите.

Искам да кажа, че когато ги взех, аз ги препоръчах на един мой познат, който знам, че пие много повече от мен и че има много по-сериозни проблеми от мен. Сега, доколкото знам, той се е преместил в друг град и е почнал начисто – без пиене, без алкохолни изцепки. Всеки трябва да го направи това, особено онези като мен, които имат проблем с алкохола и малка зависимост, за да се отърват завинаги.

Борислав

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар