Искам да отворя нова страница в моя живот

Не съм от хората, които лесно се отказват, но с алкохола дълго време се борих и накрая мисля, че съм го победил

отказване от алкохолаИмах едно известно време, през което така се бях замотал, че не знаех нито кой ден сме, нито какво се случва – бях все едно в някаква алкохолна капсула. Отделно към това прибавих и дълга безработица и съвсем ми цъфна и върза положението. Обаче аз не съм от тези, дето лесно се отказват. Пробвах няколко тъпи, казах, че тегля чертата и почвам отначало, но все не ми се получаваше. Факт е, че сам не можах да се справя. И се отказах. Взех да търся начин и така попаднах на този сайт, където прочетох доста информация и си викам „ще ги поръчам да пробвам, пък да видим“. И поръчах направо две опаковки, за да се възползвам от намалението. И се почнах. Първите две опаковки ги изпих малко по-бързо отколкото трябваше, но в крайна сметка при билките и малко повече да вземеш, не е фатално. И май това оказа някакво по-добро въздействие върху мен, защото за половин година и 6 опаковки Алкофиал“ аз започнах да пия като нормалните хора. Аз самия не го вярвах, че е възможно това, но приятелите ми и близките ми потвърждават, че вече не съм онова алкохолно петно, което бях.

Стоимен Лилов

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар