Искам да продължа начисто!

Ще се радвам, ако не публикувате името ми, защото това, което съм сега, няма нищо общо с онова, което бях

Алкохолизмът може да се овладее
Алкохолизмът може да се овладее

Случилото се с мен не е по-различно от онова, което се случва с много хора, които са злоупотребили с алкохола. Аз не съм някой изпаднал човек и съм това, което съм благодарение на търпението и разбирането на близките ми. С капките „Алковитал“ аз успях да заслужа и уважението им, както и да оправдая тяхното доверие, въпреки грешките, които съм допускал. А те не са малко и са факт, именно заради това, че много пиех.

Реших да сложа карай на алкохолната ми история заради моята дъщеря, която е вече на 15 години. Когато беше по-малка не забелязвах упрека в очите й, но през последните две години упреците й станаха и словесни. Започнахме да се караме, скандалите зачестиха и един ден тя ми каза, че се срамува от мен. Аз винаги съм се старал нищо да не й липсва, а се оказа, че й липсва най-важното – родител, с който да се чувства спокойна. Когато семейството е от двама души, т.е. има и баща, и майка, не е нормално единият да си бие камшика и да не се интересува изобщо какво се случва около него. Затова аз направих всичко възможно, за да престана да пия и успях, благодарение на капките „Алковитал“.

Един баща

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар