Искам да съществувам достойно

Не трудностите ме направиха това, което съм, а грешния начин за решение на проблемите

СимеонСтарал съм се досега да правя само правилните неща в живота, но не винаги ми се е получавало. Това е защото съм прекалено колеблив и нерешителен. В моментите, в които е трябвало да действам, аз пиех алкохол и си мислех, че всичко ми е наред. Който ме викнеше, с него отивах да пия и изобщо не се замислях за приятелката си и за близките ми. Много пъти съм искал да не е така, но не съм правел нищо по въпроса. Само съм имал желанието и нищо повече.

За вашите капки се реших едва когато един мой уж приятел ми направи сечено с една обща работа, която правехме двамата. Той си присвои бизнеса, който не че е нещо особено, но все пак носеше някакви пари. И това, защото много съм пиел и не можело да ми има доверие. Ами аз мога и да не пия и го доказах.

С капките „Алковитал“ спрях да пия. Сега даже изобщо нямам нищо общо с онова, което този мой приятел познава. Сега съм друг човек. Даже и нова работа си имам, и по моите въпроси си действам. Успях да се взема в ръце и да стана друг човек. Никой не вярва като ме види, защото сега и изглеждам по друг начин. По-слаб съм и по-здрав изглед имам на лицето.

Симеон

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар