Искам нормален дядо за внуците си!

През целия ми живот баща ми е имал проблеми с пиенето

 

баща алкохолизъм

С майка ми все сме търпели, а и честно казано – аз бях свикнал с това. Обаче в един момент се замислих за следното. Аз нямам никакъв проблем с пиенето, даже напротив. Има моменти, в които направо не мога да понасям алкохола. Но, както казах, бях свикнал. А и баща ми е интелигентен човек. Осъзнава проблема, който има, но няма сили да се справи с него. Не ни е давал повод да се срамуваме от него, нито ни е излагал по някакъв начин. Но, съгласете се, не е особено приятно. Затова сега, когато съм вече женен, аз реших да поговоря с него и да му помогна да спре да пие.

Поръчах капките Алкофитал, защото не исках децата ми да имат пиян дядо. Напълно осъзнавам, че след толкова години здраво пиене той едва ли ще може да се откаже, но все пак, нищо не ми костваше да опитам, още повече че той доброволно се съгласи този път да положи усилия.

Три месеца вече както пие капките за лечение на алкохолизъм и със задоволство искам да кажа, че има много голям напредък. Разредил е дните, в които пие и сега, ако се сети един път в седмицата или два, може и да си пийне. Но по-важното е, че вече го няма онова неистово желание да постоянно пиене, или като седне да пие, да не стане, докато не е изпил всичко.

Михаил Коларов от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар