Искам радост и за моето дете!

Двамата уж се справяхме добре, но в един момент той просто рухна

Искам радост и за моето дете!
Искам радост и за моето дете!

Казвам се Надежда Наумова. Имам син на 23 години, пълен отличник, студент, работи, грижи се като голям човек за мен и за сестра си, която е на 11 години. Съпругът ми почина преди три години и оттогава нищо не е такова, каквото беше.

Момчето ми много трудно преодоля загубата на баща си. Аз гледах да се държа и заради двамата, но той просто рухна. И беше така около година и половина. Нито за миг не се е отпуснал, не заряза нито училище, нито работа, нито нищо, но емоционално се предаде. Скъса с приятелката си, не излизаше никъде, като се върнеше от работа просто сядаше пред компютъра и започваше да пие. Не всеки ден, но достатъчно често, за да си вреди.

Един ден седнах до него да поговорим. Пак беше пил. Казах му, че не бива да продължава така, че е млад, а се съсипва, и здравето си съсипва и всичко. Той ми обеща да се постарае и да да се поправи. Винаги така казва за всичко: Ще се постарая.

След седмица-две ми показа едно бяло шишенце и ми каза, че това са някакви капки против алкохолизъм. Той си ги взел самичък и почна да ги пие почти веднага. Капките против алкохолизъм ги взимаше само като пие алкохол и каза, че му действали добре. Гледаше само вечер ако може да ги приема, за да може после целият ден да е свеж и да го изкара на крака, че работата му е много отговорна. От капките против алкохолизъм моя син малко напълня дори. Той беше станал един слаб, един хърбав. Сега е по-добре. Пак не излиза, но поне не пие и започна да кани приятели у дома. Доволна съм от неговия избор и искам да кажа и на вас за капките против алкохолизъм, че действат и човек ако иска може да се откаже от пиенето с малко воля и много постоянство.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар