Истински свободен се почувствах едва като отказах алкохола

Истински свободен човек станах едва когато спрях да пия алкохолM

алкофитал капки
Истински свободен може да бъде само онзи, който е поправил поне една грешка в живота си. Да се отърва от алкохола за мен беше огромно облекчение. И едва тогава се почувствах истински свободен.

Реших да напиша това, защото прочетох една подобна история, споделена тук, или може би някъде другаде, за човек, който се е отказал да пие и е направил живота си по-приятен. Аз това мога да го опиша само като състояние, в което един вид се раждаш отново. Поне аз така се почувствах – прероден.

Проблеми с алкохола вече нямам. Чист съм от 4 години. Може би съм един от първите, които са започнали да взимат капките Алкофитал. Това беше за мен нещо ново, нещо което се надявах да ми помогне. И надеждите ми не бяха излъгани. Но аз също се потрудих за това да спра да пия и да се почувствам истински свободен. За мен е минало вече онзи период, в който е най-тежко – точно когато минаха първите три месеца. Тогава е трудно, защото от една страна си казваш „колко много издържах“, а от друга – не мога да издържам вече. Много е трудно да се опишат всички етапи, през които минава човек, докато се отказва от алкохола. Трудно е, защото за всеки човек е сам за себе си, различни сме и по различен начин реагираме. Но, за да бъде човек истински свободен трябва не да няма ограничения, а зависимости. Най-лоша от всички зависимости е алкохола!

Митко П.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар