И сама се справих!

Никога не ми е било толкова трудно, колкото след като той си отиде

Живяхме със съпруга ми 17 години. Малко след като мина годишнината ни от сватбата, той ми каза, че си има друга. Разделихме се. Аз вече бях на 44 години, синът ни влизаше в пубертета. Като водехме делото, съдията го попита при кой иска да остане, и той избра баща си, защото изкарваше повече пари. Не мога да ви опиша какво почувствах тогава – все едно с нож ме рязаха.

Точно за Коледа останах сама. Посрещнах най-хубавите празници сама. На Бъдни вечер преди година прекалих с виното и замайването ми хареса. Никога преди това не бях пила толкова много. Така се почна. Пиех с повод и без повод. Сама, в компания, на празници или в делник. И малкото приятели, които имах се отдръпнаха от мен. Никой не искаше да дружи с пропаднал елемент като мен. Само сестра ми беше тази, която не отказа да ми подаде ръка. Родителите ми са починали, и затова гледаме да се подкрепяме с каквото можем.

Не успях да спра сама пиенето. Нито пък слушах сестра ми, която не спираше да ми говори. Някои от колегите ми също се опитаха да ми кажат, че така не бива да продължавам, особено в утрините, в които идвах полу-изтрезняла.

Решение на моя проблем намерих една вечер съвсем случайно докато се опитвах да открия една страница в интернет. Попаднах на сайта kapkite.com, зачетох се, обадих се и не си поръчах от първия път. Не че ме беше срам или страх, не е и заради парите. Трябваше ми време да свикна с мисълта, че след като го няма алкохола ще трябва да се изправя лице в лице с проблемите. А точно пиенето ми помагаше да си нося розовите очила и да не ми пука от мнението на другите.

Някъде след около 10-на дни си поръчах една доза. Пих я много разпокъсано, изобщо не се следях в началото. Като свърши си поръчах още една. Този път контрола идваше от страна на сестра ми, която беше забелязала благотворното влияние на първата доза. Малко преди да свършат капките, аз вече бях онази, която си бях преди.

Капките ми подействаха най-вече успокояващо, а като пиех ми се гадеше. И всичко това се случи изведнъж, без да се натоварва организма ми.

Красимира Любенова от Бургас

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар