Казах „Край!“ и отказах алкохола

Здравейте! казвам се Ангел и искам да ви споделя как отказах алкохола

алкохолизъм
Аз отлагах самото отказване на алкохола много дълго време. Преди да се случи това живеех сам. нямам семейство. И тогава нямах, но не знам защо това ме беше депресирало. Мислех си, че всички са срещу мен. Не харесвах нищо – нито себе си, нито другите. Единственият начин, по който се измъквах от всичко това, беше пиенето. Пиех и съжалявах, съжалявах се и още повече пиех. Пиех сам, пиех с приятели и така неусетно дозата алкохол започна да се увеличава. Чашките станаха три, четири, още малко и бутилка.

Дните си минаваха, минаваха и месеците. Нищо не се променяше. Промени се едва, когато паднах и си счупих крака, защото се бях напил. Тогава взех решение и си казах, че ще откажа алкохола.

Случайно научих за капките Алкофитал. Търсех нещо в нета, и така открих вашия сайт. Казах си, че на воля само няма да разчитам, поръчах и реших да опитам. Първите дни ми се струваше, че нищо не се променя. Изчаках още седмица, две. Мина месец. И пак нищо. Явно съм се бил натровил от многото алкохол. И тогава се случи чудото. Започнах да усещам действието на капките.

Сега вече не пия от една година, три месежа и не знам там колко дни. Аз съм краен, и като пия-пия, а като отказвам – отказвам. Може би и затова успях – казвах „Край!“ и спрях!

Ангел Проданов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар