Алкохолът е много по-страшен от самотата

Колкото и заместители да намирате на самотата, тя пак си остава по-доброто положение от алкохола и съмнителните компании

Моето име е Ралица. Аз съм на 27 години. Завършила съм Националната художествена академия и в момента работя в едно студио. Занимавам се с дизайн на мебели. Това е първата ми работа, откакто завърших. Преди това се размотавах, губех си времето, съжалявах, съмнявах се и други подобни самоунищожителни дейности. Може би се досещате, че всичко това се случи заради един мъж, който ме изостави. Със Сашо бяхме заедно по време на цялото следване, напусна ме след като завършихме. Заради друга жена, разбира се.

Алкохолът е много по-страшен от самотата
Алкохолът е много по-страшен от самотата

Разделихме се мирно и тихо. Малко след това той се ожени за тази жена и им се роди момченце. Аз преживях много трудно тези две години. Не успях да си намеря нов приятел, изолирах се и от компанията ми, започнах да пия. Алкохолът ме събра с други хора, по-различни. В началото ми се струваха интересни, но след това разбрах, че през цялото време са ме използвали.

Един ден и те си отидоха. Разпръснаха се така, както бяха дошли. Сигурно си бяха намерили друг спонсор. Така или иначе през цялото време аз им купувах пиенето.

Не знам кога се осъзнах. Честно, сама се взех в ръце една сутрин, след като се събудих сама в апартамента. Кочината, която беше около мен ме накара да се замисля дали искам така да прекарам живота си. Знаех, че ако не се взема в ръце, пропадането щеше да е болезнено. Родителите ми бяха дигнали ръце от мен. Никой не искаше да знае какво става в главата ми и какви купони се вихрят в гарсониерата ми.

Първо пробвах да спра алкохола. Издържах четири дни. После тръгнах на психотерапия. Там срещнах разбиране от страна на терапевтката, която се справи великолепно. Тя беше човека, който ми даде идеята да пробвам капките против алкохолизъм. Природата си знае работата и само след три дози аз вече съм друг човек. Не мога да отрека, че бях доста скептично настроена и до края на втората доза не усещах кой знае каква разлика. Факт е, че подобрението настъпи изведнъж. Станах много по-спокойна, спях повече и започнах да се храня нормално.

Сега съм пак предишната аз. Много искам да благодаря на д-р Тосев, който беше изключително любезен по телефона и ми обясни всичко подробно, както и на целия екип, който прави съществуването на тези вълшебни капки възможно.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар