Кой може да каже, че знае с точност какво ще му поднесе животът?

Какво ще се случи с нас? Може ли някой да каже какво ще му поднесе животът? И не утре, или вдруги ден, а след месец, или след година

какво ще му поднесе животът

Ако някой знае какво ще му поднесе животът, да дойде и да ми каже. Защото – аз не знам. Аз дори не можех да предположа, че всичко това, което преживях, ще ми се случи. Но, не се оплаквам. на много неща се научих. Много неща видях и преживях. Затова сега мога да кажа, че с удоволствие се поправя. И не на последно място – знам как да не допускам повече една и съща грешка.

За мен проблемът с алкохола беше предизвестен проблем. Знаех, че ще се случи така, но не знаех че ще продължи толкова дълго. Започнах да пия, за да подражавам на разни хора. Да се правя на интересен.

Е, не е като да не преживях интересни неща. Но, кому беше нужно да се превръщам в такова леке? Не че не мога да се поправя. Аз даже и сега се чувствам добре. И даже срещам одобрението на близките. Но, друго си е… Самостоятелното решение, да се справя с пиенето, много ме радва. Така разбирам, че мога да управлявам сам живота си, все още. И не че нещо, но съм много доволен от този факт.

Милко Йорданов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар