Как съм станал алкохолик не зная, но знам как престанах да бъда алкохолик

Здравейте, искам да кажа на всички, които си мислят, че е трудно да се откаже алкохола, че да – трудно е, но не и невъзможно

възможно отказванеАз поне бях от онези алкохолици, за които нямаше нищо друго, освен пиене. Ставах сутрин – пиех, лягах вечер – пак пиех. Не знам защо го правех. Започнах като ученик и с течение на времето увеличавах дозата. Пиех защото нещата около мен не бяха наред, не бяха такива, каквито аз исках, или по-скоро имах нужда, като всяко дете.

Майка ми се ожени втори път, имам сестричка, доста по-малка. На 17 години бях ненужен. Много ни бяха сложни взаимоотношенията. Тя искаше от мен да уча, аз не че не учех, но не бях кой знае какъв отличник. Малко разбойник си падах, но не съм имал никакви криминални прояви. Онова, което исках така и не го получих от майка ми. Намерих го в момичето, което срещнах преди година и 4 месеца. Галя ме накара да повярвам, че светът може да бъде малко по-различен, да го видя в една по-друга светлина.

Заедно с нея отказах алкохола. Тя нямаше проблем, но ме побутваше всеки път в правия път, ако случайно се отклонявах. Искам да кажа, че капките Алковитал много ми помогнаха. Нейна беше идеята да ги поръчаме и явно не сгрешихме.

Марин Трайков от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар