Капаните на любовта от пръв поглед и как да ги избегнете

Капаните на любовта от пръв поглед са заложени още от момента на вашата първа среща


Първият въпрос, който трябва да зададете е: „С какво всъщност толкова ме привлече този мъж?“. Вземете тайм-аут, дайте си време да разберете наистина ли ви харесва той. Анализирайте чувствата си, кое преобладава: интерес, симпатия, влечение, недоверие, любопитство и т.н. Може би ви е очаровал с това, че прилича на любим актьор. Но трябва ли на тази база да градите бъдещите си взаимоотношения?

Бъдете обективни – не проектирайте върху мъжа своите мисли и мечти

Всъщност може да се окаже, че в един момент остро сте пожелали любов и топлина и в обкръжението ви се е създала следната ситуация – всички приятелки или са омъжат, или живеят с някого, а вие сте сама. Така и е възникнала спешна необходимост от връзка.

Едва след като сте си отговорили на тези въпроси и сте изяснили чувствата си, трябва да се замислите какво впечатление ат направили вие на мъжа. Какви отношенията очаквате с него и какви според вас иска той.

Когато любовната история е в началото, е и невероятно сложно да се контролира развитието на събитията, без изобщо да познаваш човека, без да се досещате дори какво мисли, какво иска, какви чувства изпитва. Възниква импулсивно желание да проверите не и да се убедите в сериозността или несериозността на намеренията му. Ако се поддадеш на тази съблазън, няма да избегнете съжаленията и упреците от рода на: „Не трябваше изобщо да го правя“.

Научете се да чакате

Примирете се с факта, че независимо от силата на вашите чувства неопределеността на ранните стадии в отношенията е ненужна. Спокойното и умерено поведение в този период ще ви е само от полза.

Всяка връзка се нуждае от фундамент. Без да минете през стадия на общуване, няма да изградите здрав съюз. Опознайте човека, който вече ви е симпатичен – в това се състои цялата сложност на „любовта от пръв поглед”. За каква обективна оценка може да става дума?

Затова, щом жената започне да осъзнава, че се „влюбва от пръв поглед”, правилният алгоритъм на действие е следният: максимално подробно си изяснете всичко възможно за интересуващия ви мъж, като вземете прекъсване от няколко дни, през които да оцените чувствата си и цялата налична информация. Подобна стратегия ще изиграе ролята на своеобразен студен душ, ще ви помогне да се ориентирате докъде се простира вашата фантазия и къде е реалността. Главното условие, което трябва да се спазва при изпълнение на тези действия, е честност пред себе си. Искрените чувства няма да угаснат за няколко дни, но така ще избегнете разочарованията.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар