Капките Алковитал върнаха в пътя мой приятел

Капките бяха подарък за рождения ден на мой приятел

Боян

Той е свястно момче, но многото житейски трудности го накараха да започне да пие. Най-много му тежат заемите, които има. Не може да ги плаща навреме, защото все му бавят заплатата, а и си има разходи у тях, с жената и децата. Ние сме трима приятели още от училище и си помагаме с каквото можем.

Аз и Веско решихме да му вземем капките „Алковитал“, за да може поне малко да ограничи пиенето и да не стане алкохолик, защото то натам отиваха работите.

Засега сме му поръчали само три шишета и вече се вижда разликата отпреди. Не знам как ги взима, дали редовно, всеки ден или когато се сети, но всичко е добре засега. Поне вече не пие толкова, колкото преди и не излиза толкова често. Ще видим как ще се развият нещата, но пиша тук, защото аз поне виждам разликата между това, което е сега и което беше.

Друго не знам какво да ви кажа, освен че ще гледаме да мине повече време без да е пил, за да може съвсем да се стабилизира, пък ако трябва ще му поръчаме още капки за лечение на алкохолизъм.

Ще се надяваме, то друго няма какво да се направи на този етап, след като вече е добре. Ще се надяваме да стане по-добре.

Стоян Георгиев от София

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар