Капките „Алковитал“ ме върнаха в реалността

Колкото и да се опитвах да избягам, животът ми е това, което е

алковитал

Много е тъпо да си провалям живота заради някакъв мъж. И понеже е тъпо, аз точно така направих. На 41 години се оказах сама и изоставена. А имах толкова много други възможности…

Искам това мое писмо да бъде прочетено от колкото се може повече жени, за да не допускат моята грешка. Никой мъж не заслужава каквито и да са жертви.

Моята история е кратка. Бяхме заедно 7 години, след което той ме заряза заради по-млада. Седем години дружба, любов и надежди за дете и семейство и накрая – нищо. Аз съм си виновна…

След като си тръгна аз започнах да пия. Зверски се наливах, с каквото и който ми падне. И така шест дълги месеца. От запоите ме изкараха приятелките и капките „Алковитал“. Не знам колко време съм ги пила, защото майка ми ги поръчваше, но бях много прилежна и се хванах за тях като удавник за сламка.

Не знам какво друго обяснение да дам на пълната промяна, която преживях точно два пъти – след като той ме заряза и сега, когато отново станах такава, каквато бях. Голям късмет, шанс? Едва ли… Преполовила съм си живота, минало е време, нищо не се е случило. Значи трябва да направя нещо, за да го променя. А с пияна глава това няма как да се случи. Сега, след като благодарение на капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“ аз зарязах пиенето, мога много уверено да кажа, че съжалявам за времето, в което показах една моя друга, непозната страна. По-важното е, че се оправих и сега гледам само напред.

Гина Вачкова от Враца

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар