Капките Алковитал ми върнаха увереността!

Привет на всички, които четат този сайт!

капкиАз съм един изстрадал от собствените си действия човек. Когато трябваше да се Държа като мъж и глава на семейство аз предпочитах да се забавлявам с приятели и алкохол. Годините си минаваха и аз сам не разбрах как разбих идеалния живот, който имах. Сега съм сам и се виждам с децата само от време на време. Имам зависимост от алкохола от 10 години. Пиех редовно, напивал съм се, издребнявал съм заради едното пиене. В пътя ме върна смъртта на баща ми. С него много се разбирахме, но така и не успях да го зарадвам с онова, което всеки един баща очаква от детето си. Цял живот ми е говорил да се поправя, но аз така и не го послушах, докато беше жив. Сега вече не съм онзи, който бях, но е късно.

С капките „Алковитал“ съм вече трети месец. В началото ги приемах редовно, сега вече разредих приема. Не съм мислил, че ще дойде ден, в който да се отвратя от пиенето до такава степен, че да спра да си купувам алкохол.

Благодарение на капките това нещо се случи. Все още вървя по пътя на оправянето, но вече съм много по-сигурен, нямам такива алкохолни емисии, каквито имах преди и от месец и нещо съм постоянно трезвен. Това за мен е голямо постижение и аз се надявам да остане така.

Един изстрадал

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар