Капките Алковитал помогнаха и на моя внук

Аз съм учителка и знам колко е лошо, страшно и отговорно да имаш проблеми с децата

учителкаСамо като гледам на телевизията какво става и като чета на компютъра какви ги вършат сега децата, и се радвам, че вече съм пенсионерка. Обаче то човек не трябва да вика, че това, дето става на телевизията, че не го засяга, ами да се огледа и да види, че това нещо става и в неговата къща, както е в случая и с моя внук.

Точно това, от което най-много съм се страхувала и съм се притеснявала, точно това и стана. Моят внук, който е на 22 години започна да пие много. За мене, като негова баба и като учителка, това, което той прави и като усещам как мирише на алкохол, значи много е пил. Нито баща му пие, нито дядо му е бил пияч, такива проблеми няма и от страна на майка си. Затова много се зарадвах, когато попаднах на тази информация за капките, които лекуват алкохолизъм. Борко още не е алкохолик, даже и зависим не е, но според мен много пие и затова поръчах една опаковка от капките.

Много доволна останах, макар и само за десет дни да успях да му давам без той да знае. Намали алкохола, даже за моя радост, когато успявах да му дам от капките, изобщо не е пил, ама хич и вика, че му ставало лошо от пиенето, и че бил фалшив алкохола и той не искал да се трови вече. Затова ви казвам, че е добре да се пробва да се дава на децата нещо такова, като капките Алковитал, за да може изобщо да не пият алкохол.

Госпожа Радева от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар