Капките Алкофитал ме подкрепиха в много важен за мен момент

Искам да благодаря на целия екип, който направи възможно съществуването на капките Алкофитал

Алкофитал - капки против алкохолизъм
Алкофитал – капки против алкохолизъм

Аз започнах тяхната употреба в един много важен за мен момент, когато бях на кръстопът и се чудех какво и как да направя. Става въпрос за това, че аз зависимост от алкохола имам от няколко години, но не съм стигнал до там да стана алкохолик. Само на моменти ме обхваща тази слабост, което пак не е малко, защото може да стане така, че да ми закъса не само здравето, но и живота въобще. Аз имам тази зависимост към алкохола заради една неразумна моя постъпка, която сторих като бях по-млад. Сега съм вече на 33 и е време да си взема живота в ръце.

Капките Алкофитал направиха така, че аз спрях да употребявам толкова много алкохол, колкото преди точно когато набираха хора за работа в чужбина на един нов обект. Аз съм строител. Тази работа означаваше за мен повече пари и живот на едно по-добро място. Искам само да кажа, че получих капките си и тук, в Дубай. Иначе действието на Алкофитала все още продължава, за четири месеца мога да кажа, че не съм изпил повече от 200-300 грама алкохол, и то повечето е хубаво уиски. И трябва да ви кажа че така, без алкохол, ми е много по-добре.

Филип Йосифов

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар