Капките Алкофитал ми върнаха самоуважението

Ползвах капките Алкофитал, тъй като имах проблеми с алкохола

9 Казвам се Крум и съм на 43 години. Допреди 3-4 години при мен всичко беше нормално – работа, семейство. После се случи така, че баща ми почина, останах и без работа. Това ме притесни по някакъв начин. Аз реагирам нормално на предизвикателствата иначе, но не знам защо в този момент се предадох.

Започнах да пия. Не съм алкохолик и никога не съм бил, но имаше реалната опасност да стана. Това можеше и да се случи, ако не бях ползвал капките Алкофитал.

Капките Алкофитал са средство за отказване на алкохола. Те ми върнаха самоуважението, защото в един момент аз си помислих, че съм като всички останали, които не могат да спрат да пият. Капките Алкофитал започнах да ги взимам под давлението на жена ми. Тя ги поръча от един сайт – www.alkovital.com. Взимах ги всичко на всичко около половин година. Сега са минали 2 години, 7 месеца и 18 дни, откакто не съм употребявал никакъв алкохол.

Исках да мине повече време, за да съм сигурен, че каквото е било – било е, и аз вече съм друг човек. Вече нямам проблеми с алкохола, мотивирал съм се, стегнал съм се и си гледам живота. Капките Алкофитал ми върнаха самоуважението.

Крум Манолов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар