Капките Алкофитал ми помогнаха в отказването на алкохола

Отказването на алкохола не е трудно, когато имаш до себе си добър и верен приятел

otkazvaneto na alkohola Моята съпруга е моят най-добър и верен приятел. Благодарение на нея аз винаги успявам да намеря вярната посока. Много пъти съм излизал извън пътя. Разочаровал съм я. Били сме на път да се разведем. Трудно е било, но тя е успявала да ми помогне и да се справим заедно.

За отказването на алкохола аз също ползвах капките Алкофитал. И като повечето хора тук съм имал своите трудности по време на отказването. Колкото до ефекта на капките – той е невероятен и много съм доволен. Все си мисля, че сам нямаше да мога да се справя.

Сега, като връщам лентата назад, осъзнавам, че е имало и други моменти, в които съм можел да направя същото, но явно не съм бил готов. Но, вече съм на 40 години, и все си мисля, че е крайно време да сложа край на несериозната част на живота ми. Детето ми е вече голямо, и не искам да ме вижда пиян-залян. Не че някога съм стигал до това положение, но ако не бях започнал отказването на алкохола с капките Алкофитал преди две години, кой знае какъв щях да бъда сега.

Мисля, че две години са достатъчен срок човек да разбере какво има и какво трябва да пази в живота си. Благодаря на хората, които са създали капките Алкофитал, които ми помогнаха много в отказването на алкохола.

Филип Александров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар