Капките Алкофитал ми помогнаха да рестартирам живота си

Пиша ви, за да ви благодаря за отзивчивостта и бързата реакция, въпреки че самия аз не бях много адекватен, когато ви потърсих

алкохолна зависимостКазвам се Съвестин Хранов и съм родом от Видинско, но в момента живея в София. Преди малко повече от две години ви се обадих в малко недобро състояние, но въпреки това вие бяхте така добри да ми помогнете. Става въпрос за това, че бях зависим от алкохола, а точно тога, като ви се обади, приятелката ми ме беше напуснала и всичко се обезсмисли за мен. И колкото пиех, започнах още повече да пия.

По онова време бях малко слабохарактерен, сега не съм. Намерих начин да се справя с това предизвикателство алкохола, и този начин са билковите капки Алкофитал, които аз си поръчах през юли месец 2011. Започнах да ги пия без никакво колебание. За мен беше още по-добре, защото ми трябваше нещо, което да ме стабилизира. Тогава и с нервите не бях много добре, но най-хубавото е, че тези капки имаха успокоително действие върху мен, за което аз съм много благодарен. Явно билките са наистина голяма сила, щом по този начин действат. Иначе от самите капки аз изпих 7 опаковки. Трябваше ми повече време да се оправя и сега разбирам, че с капките Алкофитал съм получил всичко, от което имам нужда. Затова казвам, че благодаря и да сте живи и здрави вискчи през новата година.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар