Капките Алкофитал направиха сина ми свободен от алкохола човек

Синът ми е свободен от алкохола и независим от спиртните напитки човек, който сега се възстановява и дава най-доброто от себе си

svoboden ot alkohola

Нашият син стана свободен от алкохола, тъй като започна да употребява капките Алкофитал. Ние първо му ги давахме тайно, но дойде един момент, в който той разбра. Стана голям скандал, но аз успях по някакъв начин да говоря с него, и да му обясня, че е за негово добро това, и че трябва да го направи, да взима капките Алкофитал, да спре да пие и да си нормализира живота, защото работите отиваха на зле. За един момент помислих, че пак ще отиде да живее на квартира и всичко ще тръгне по старому. Да, обаче не стана така. Той беше много внимателен, след като мина бурята, и каза, че ще опита да се пребори с този лош навик и да стане свободен от алкохола човек.

Аз реших, че няма да издържи и месец. Сгрешила съм. Днес моя син направи една година откакто не пие никакъв алкохол и не взима нито капките Алкофитал вече, нито каквото и да е, а сам се справя. И на всичкото отгоре живее сам! Сам си е господар и на живота, и на Съдбата.

Искам да обърна внимание на всички хора, които си мислят, че не могат да са свободни от алкохола, че не могат да се откажат от пиенето. Това съвсем не е така! Всеки може да се справи, стига желание да има.

Мария

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар