Капките Алкофитал помогнаха на моя син да спре да пие алкохол!

Капките Алкофитал са истински спасител за моето семейство. И за семейството на моя син. Защото, ако ги нямаше тях, той нямаше да спре да пие, и нямаше да има семейство

капките Алкофитал

Много съм благодарна на моята приятелка Диляна, че ми препоръча капките Алкофитал. Аз не знаех за тях. И не само това – нейна беше идеята сина ми да започне да посещава психолог, с който да говори за този негов проблем с алкохола. И по този начин се случва да се откаже алкохола – когато се действа на две нива. И не на последно място – благодаря на психоложката, че прояви такова търпение и подходи професионално към проблемите на моя син.

Като майка искам да кажа на всички хора, които ще прочетат моето писмо. Направете всичко, което е необходимо, пък да става каквото ще. Ако се бездейства, ако се игнорира проблема, той ще остане нерешен, че даже и други проблеми ще се появяват. Не бива така! Колкото и да са ужасни хората, когато са прекалили с алкохол, това са нашите хора, нашите близки. И нищо не бива да ни спира да им помогнем. Затова не спирайте да пробвате. Аз, ако не бях послушала моята приятелка, и не бях поръчала капките Алкофитал, нямаше да мога да напиша сега, че моя син не употребява алкохол от половин година вече. И то без да взима капките. Това за него е голям успех, а за нас е мир, спокойствие и надежда, че всичко може да се промени, стига човек да се бори за тази промяна!

Миряна Григорова от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар