Капките Алкофитал работят добре при зависимост от алкохола

Капките Алкофитал на мен ми помогнаха да се справя с моята зависимост от алкохола

алкофитал-300x200
Онова, което искам да кажа още за тях е, че те започват да действат някъде след втората-третата опаковка. Това не става от раз и не е някакво вълшебно лекарство, което да изпиеш и да станеш друг човек. Важно е да има последователност, важно е човек да знае какво прави и какво иска. Освен това, ако имате много изкушения, може да направите като мен.

Аз например, взех 2 бутилки големи бира и се качих на вилата на един мой приятел в Балкана, където за да отидеш до магазина трябва да върших 7-8 километра. От мен си зависеше дали ще изпия тази бира наведнъж или ще си пийвам по малко. Отделно от това аз бях взел и три опаковки от капките Алкофитал.

Всичко взимах на порции. Спазвах дозата на капките, но прескачах дни. По едно време бирата свърши, но имах още едно шишенце от капките Алкофитал. Започнах да взимам от капките през ден. Намирах си някаква работа, чистех, поправях, сякох дърва и се разхождах в гората, само и само да успея да съм без алкохол за 2 месеца. Малко като отшелник ги изкарах тези месеци, но важното е, че ги изкарах.

Прибрах се в Пловдив и започнах наново да пия капките. С алкохола вече съм приключил – казвам го, защото мога да се контролирам и без да взимам от капките Алкофитал, което също е много важно.

Петър Данаилов от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар