Капките Алкофитал спасиха мъжът ми от лош навик

Лош навик е и гризането на ноктите, но това не предизвиква нито кой знае какви проблеми със здравето, нито проблеми с хората

losh navik

Лош навик е и да прекъсваш хората, докато говорят, но това пак няма да създаде толкова много проблеми, колкото злоупотребата с алкохола. Моят съпруг имаше проблем с алкохола, ако това изобщо може да се каже, че е някакъв лош навик, или нещо от сорта.

Всъщност, това е нещо много по-лошо, за което може да се говори много. Аз бях тази, която му препоръча употребата на капките Алкофитал. По-точно – аз настоях за това. Не съм му поставяла ултиматуми, както чета тук, но направих всичко възможно да му дам да разбере, че това не ми харесва.

Той не е от хората, които създават проблеми, докато пият. По-скоро неговото беше битов алкохолизъм. Обичаше да се прибере и да си сипе да пийне. Няма лошо, много хора го правят. Но, дойде един период, в който той не само не си знаеше мярката, ами започна да го прави и всеки ден.

Нямам намерение да ви разказвам какви ги говореше и какви ги вършеше, докато беше пиян. Ще кажа само че не беше нито приятна гледка, нито беше нещо, което трябваше да се изтърпи. Затова започна употребата на капките Алкофитал, които в крайна сметка му помогнаха да се справи и да спре употребата на алкохол.

Цонка Копчева от Шумен

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар