Капките Алкофитал стопират влечението към алкохола

Пише ви Мартин Симеонов. Аз имах проблеми с влечението към алкохола

zavisim Влечението към алкохола при мен се изразяваше в това, че имах желание да пия, когато виждах пред себе си някаква трудност, или ми беше нещо тежко, неприятно, или имах проблеми.

Забелязах, че влечението към алкохола с течение на времето се увеличава. Не исках да се превърна в поредната отрепка, която намира изход само в пиенето на алкохола. Затова започнах да употребявам капките Алкофитал. Те стопираха влечението към алкохола още в зародиш. За половин година и чрез 5 опаковки Алкофитал аз успях да спра да пия и да овладея желанието си да прекалявам с алкохола.

Сега пак пия, по-скоро пийвам. Влечението към алкохола изчезна, и на негово място се появи желанието да променя живота си. Имам хубава работа, разбрана приятелка, млад съм, здрав съм – какво повече да искам от този живот?

Знам, че ако публикувате писмото ми, то ще бъде прочетено преди всичко от хора, които искат да помогнат на близките си, които прекаляват с алкохола. Но ще се радвам ако поне един човек, като мен, прочете и разбере колко излишно е да се съсипва живота с алкохол. Излишно е не толкова заради това, че се вреди на здравето, колкото че зависимостта към алкохола уврежда и здравето на другите, близките хора, които не пият. Просто няма смисъл да се живее в илюзия.

Мартин Симеонов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар