Капките ме върнаха към нормалния живот

Нищо не е по-хубаво от спокойствието у дома и на работата

Казвам се Симеон Гивгизов и съм от Варна. На 45 години съм, десет от които пиех редовно всяка вечер. Работя у дома, правя тапицерии и алкохолът не винаги ми е пречил на работата. Обаче се разболях. Получих задух и много напълнях. Преди да намаля пиенето се е случвало да изпивам и по литър, ако нямам поръчки.

Капките ме върнаха към нормалния живот
Капките ме върнаха към нормалния живот

Болестите ме принудиха да взема някакви мерки. Имах един клиент, който се беше похвалил за капките против алкохол и беше казал, че много помогнали на брат му, който пък съм виждал на едно капанче до Морската, случвало се е и заедно да пием. Не предполагах, че това ще има такъв ефект върху мен.

Сега да ви кажа какво ми се случи като започнах да пия капките. Значи аз, както ви казах, капките си ги взимах напълно доброволно и даже бях разпитал за тях. Най-напред няколко дни нищо не се промени, аз си пийвах, но към края на седмицата започнах да усещам едно неприятно чувство като си сипвах алкохол.

После, някъде след около две седмици, се почувствах по-спокоен, имах и сили повече и повече работех, а не мислех за водката. Като цяло се стабилизирах и дори малко пари успях да спестя, та отидохме с дъщерята на екскурзия. Аз съм разведен и тя живее с майка си. Разделих се с тях пак заради алкохола, но стореното – сторено.

Така че ако вие имате проблем някакъв с алкохолизма, вземете си капки. Нито са скъпи, нито са вредни, а дори са полезни, защото са от природата дадени.

Желая ви много здраве на всички читатели и ползватели на капките против алкохолизъм!

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар