Капките се справиха чудесно с абстиненцията

Аз бях зависима и не ме е срам да си го призная

Казвам се Фани и съм на 31 години. Почнах да пия след като завърших под влиянието на бившия ми приятел, с когото се разделихме. Странното е, че отказах алкохола след като той си отиде. А мислех, че ще е обратното. Много зле ми влияеше този човек. Две години бяхме заедно и през това време само гадости ми се случваха. Но, както казват – любовта е сляпа. Радвам се, че аз прогледнах навреме.

Сега вече съм чиста от 8 месеца. Никакъв алкохол, никакво пиене, никакви компании. Гледам си живота и продължавам напред. Щастлива съм, че успях да се измъкна от тази каша навреме.

За това ми помогнаха капките за лечение на алкохол. И въпреки, че не бях някоя пропаднала алкохоличка, аз се излекувах с тях. Не знам какво споделят другите, четох тук някои неща, но при мен не беше точно така. Капките „Алковитал“ повлияха повече на абстиненцията ми. А това беше много важно за мен, защото състоянията след пиене са ужасни. Трудно се справях с това, но слава Богу вече не ми се налага.

Искам да кажа на всички, които по една или друга причина не искат да си признаят, че имат проблем с алкохола. Признаете ли поне пред себе си, то значи вече може спокойно да направите първата крачка към освобождаване от този лош навик. Много съм щастлива, че спрях навреме и искам да има повече такива хора като мен.

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ
гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”
Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Фани от Пловдив

Споделете статията

Добавете коментар