Капките скрепиха семейството ми

Здравейте! Аз се казвам Орлин. Имах щастливо семейство и добре вървящ бизнес, а заради алкохола щях да загубя и двете

 

семейство

Нямах някакви проблеми, заради които почнах да увеличавам алкохола, а просто бях човек на живота. По едно време усещах, че започвам да прекалявам, но не направих нищо – не се замислих, че може би е опасно или че може да ми се случи нещо, което всички наричат алкохолизъм. Започнахме и със скандалите вкъщи, изчезването на пари, безотговорност и на работното място, а това водеше до разруха.

Един ден съпругата ми дойде в офиса, бях заспал там, събуди ме, направи кафе и искаше да говорим. Каза ми, че ако искам да живеем заедно трябва да се променя и тя би ми помогнала за това, с каквото е нужно. В противен случай трябвало да се разделим. Тя не можела да живее повече така. Нямах избор и се съгласих. Намерихме по интернет тези капки Алкофитал. В интерес на истината аз бях чувал за тях и преди, но дори не бях предположил тогава, че ще ми потрябват. Поръчах капките миналия декември. Сега, на тази Нова година, ще отбележа моята първа годишнина като трезвен човек, който живее без алкохол. Трябва да кажа, че ефекта беше поразителен. Започна да ми се гади от алкохола и да го избягвам. Нямах нужда от него , както преди. Открих, че може да се купонясва и без него. Капките Алкофитал ми помогнаха и аз отново съм със съпругата си както преди.

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар