Това стана възможно благодарение на капките „Алковитал“

Хванах дъщеря ми да пие, а е само на 17 години

Много е неприятно това, което ми се случи преди известно време. В началото на учебната година дъщеря ми се премести в друго училище. Там явно децата не са много читави, и попадна в лоша компания. Започна да не ходи в часовете, а 3-4 пъти се прибра и лъхаше на алкохол.

Това ми направи много лошо впечатление. Говорих с баща й, защото ние сме разведени и той каза, че ще плати само и само да не тръгва по този път. Аз намерих информация за капките за лечение на алкохолизъм  „Алковитал“ в и интернет, тук на този сайт и се обадих по телефона да поръчам две дози.

Започнах да й ги давам тайно сутрин на закуската и вечер й давах, преди да излезе. Не всеки ден съм й давала, защото не всеки ден тя излизаше, а и онова с напиването вече не се повтори. Така все още продължавам да й давам капки от време на време и няма никакъв мирис на алкохол, нито пък някакви признаци, че употребява спиртни напитки.

Много съм доволна от капките и искам да благодаря и да кажа на всички родители да взимат ей така мерки навреме, защото после изпуснеш ли ги трудно става да ги контролираш. А и алкохола е вредно нещо. трябва навреме да се взимат мерки и да се спасяват децата от вредните навици.

Вяра Б. от Русе

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар