Аз не съм алкохолик, но обичам да си пийвам!

Всичко това вече е минало. Благодарение на капките аз успях да преборя страстта си към алкохола

Повод за следващите разсъждения е разговорът с един лекар, който преди време ми беше казал да обърна внимание на пиенето, защото според него аз съм бил на границата. Този лекар е мой много добър приятел и знае всичко за живота ми. Няма да спомена името му по негова молба.

Аз не съм алкохолик, но обичам да си пийвам!
Аз не съм алкохолик, но обичам да си пийвам!

Аз се казвам Румен и съм на 43 години, работя като адвокат. Пиех, но не бях алкохолик. Ако бях продължил, може би щях да стана. Помогнаха ми много работата, разговорите с приятелите и капките, които моят приятел лекар ми препоръча. Става въпрос за капките против алкохолизъм, към които бях много скептичен в началото. Сега пия вече трета доза и не защото имам някакъв проблем, а защото една от съставките, зеленият овес ми действа много добре на организма и се чувствам добре, когато взимам сутрин от капките.

Причините за моето залитане по чашката са тривиални, затова няма да ви занимавам с проблемите си. Всеки има проблеми и всеки търси начин да се справи с тях, като за съжаление не е гаранция, че начина, който сме избрали е правилният. Аз се радвам, че успах да се справя, радвам се, че открих решение на моя проблем с многото пиене и това е един природен продукт, който не вреди, а помага, радвам се, че пак мога да бъда онзи баща, съпруг и професионалист, който бях и преди.

Искам да кажа на хората, които се чудят дали да поръчат капките за себе си или за свой близък да не мислят много, а да действат и да поръчват, защото колкото повече се бавят, толкова по-фатални може да са последствията.

Благодаря на всички хора, които имат заслуга капките против алкохолизъм да достигат до нуждаещите се. Желая ви здраве, щастие и радост на всички.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар