Когато мъжът е прекалено добър

Когато мъжът е прекалено добър, това съвсем не означава, че трябва да злоупотребявате с неговата доброта


Когато мъжът е прекалено добър, това не означава и че непременно трябва го променяте. От вас се иска просто да го обичате и да му помогнете.

Много внимателно изтъкнете че човек трябва да може да казва „не“, когато е претоварен, а шефът му го кара да свърши и чуждата работа. Иначе не само се съсипва, но и престават да го уважават, защото не съумява да защитава интересите и желанията си.

Много често хората от доброта и любезност не могат да отказват даже когато не им се ще да направят това, което друг иска от тях. Като чуете мъжа си да споделя нещо такова, веднага изтъкнете, че не е хубаво да се насилва. Примерно, като не желае повече да събира таксите във входа, трябва да има твърдостта да го заяви на събранието, вместо да се жертва за пореден път. И няма нужда да чувства вина. Съседите, които не щат да вършат тая неблагодарна работа, нима чувстват? А пък като спре асансьорът, може би ще се намери кой друг да се нагърби.

Във всички тези разговори, колкото и рационални аргументи да ви се струва, че имате, ви е нужна огромна деликатност

Обичате мъжа си и не искате да го обидите, като го изкарате наивник, когото другите използват.

Това е все едно да разкриете на дете, че Дядо Коледа не съществува. То може би вече знае, но му се иска да вярва в чудесата и в доброто. Е, опитайте да вярвате и вие. При всички случаи ще ви е по-лесно да живеете точно с този мъж, защото ще го приемате такъв, какъвто е – добър.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар