Колежката ми беше скрита алкохоличка

Здравейте! Искам да ви разкажа за моята колежка, с която работим заедно от 9 години и сме повече от близки. Аз се казвам Лилия и работя като офис мениджър в един склад за хранителни стоки в София.

alkohol
Капките против алкохолизъм помогнаха на Галя

Преди около две години колежката ми Галя имаше страхотни проблеми с дъщеря си, която е тийнейджърка. Големи сметки за телефон, закъснения, бягство от училище – може да се досетите колко нерви е насъбрала по онова време. Не мина много време и аз разбрах, че Галя е започнала да пие, защото това било, според нея, защитна реакция.

Най-лошото беше, че Галя е касиерка и през цялото време е пиела тайно от нас, колегите й, дори и на работното място. Цяло чудо е, че не се случи нещо непоправимо и че въпреки порока си Галето е професионалист и не е допуснала нито една грешка, защото на фона на всичките й проблеми, само това й липсваше – да изплаща пари заради невнимание или заради онова, което алкохола й причиняваше.

Както и да е, аз разбрах преди другите колеги, викнах я, поговорих с нея и тя ме помоли да намеря начин да се откаже от този вреден навик. Още повече, че дъщеря й се беше посъвзела и не вършеше толкова дивотии.

Спомних си тогава, че една моя съседка беше взела на нейния брат, който също имал проблеми с алкохола, някакви капки. Поразпитах я, тя ми каза къде да се обадя, като преди това прочетох всичко за капките против алкохолизъм в интернет и седмица преди рождения ден на Галя поръчахме една доза. Тя започна да ги пие веднага и след като се събрахме всички на нейния празник, аз видях с очите си, че тази жена не близна и глътка алкохол. Тя не сложи в устата си една капка водка, нито бира – само се чукна с нас за здраве с малко вино.

Искам да ви кажа, че капките против алкохолизъм действат. Те помогнаха на Галя да се вземе в ръце точно преди да се е провалила. На всички хора, които имат проблем с алкохола, ги препоръчвам горещо.

„Капките против алкохолизъм” представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация: 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

One Response to "Колежката ми беше скрита алкохоличка"

  1. Не мога да повярвам какво ли не съм правила то билки то лекарства против алкохолизъм,но моя мъж даже и по зле става стига се до 0,700г. на ден.Как от един път ще спре си задавам въпроса и нямам отговор,та той от вратата и за шишето 10 години и изведнъж хоп и край като му слагам капките????????

Добавете коментар