Колкото е лесно да се пропиеш, толкова е трудно да се откажеш

Аз започнах много лесно, но отказването от алкохола все още се случва при мен

отказване от алкохолСкоро ще имам семейство и ми се иска да приключа с някои навици, които нито са здравословни, нито пък ми помагат да се стабилизирам по някакъв начин и най-вече ми вредят на джоба. Става въпрос за пиенето, за купоните. Аз съм на 27 години. Имам приятелка от 2 години, с която се разбираем повече от добре. Мислим вече да създадем семейство и въпреки, че тя не ми е казала нищо, аз искам сам да си сложа някои спирачки. Искам да създам добро впечатление за себе си и след време да давам добър пример на децата. И най-вече – за мене си искам да помисля. Преди ми беше интересно, но сега вече имам други приоритети.

Аз се промених така заради един мой познат, който почина от цироза, а беше малко по-голям от мен. Много се разстроих, въпреки че не го познавах много добре. Накрая, въпреки че беше мега зле, той продължаваше да пие. Това не го разбрах…

За капките мога да кажа само, че съм доволен от тях. Успяха да ми насадят една непоносимост към алкохола, от която имах нужда. Не ми трябваше много време, за да се откажа от концентратите. Сега пия по някоя бира от време на време, а откакто стана по-хладно – по чаша вино.

Мирослав От Пловдив

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар