Колкото и да не ми се вярваше, аз станах трезвеник!

Не знам дали думата, която трябва да ползвам за това, което съм в момента, е трезвеник. Аз станах такъв, какъвто бях преди, с тази разлика, че вече не пия

трезвеник

Трезвеник е човек, който преди е имал проблеми с алкохола, а след това го е отказал. Още да добавя – трезвеник е и човек, който не иска да употребява повече алкохол под никаква форма. Трезвеник съм и аз, от има-няма вече две-три години. За това време не съм близнал и капка. Не съм се изкушил, дори. В това отношение, капките Алкофитал си изпълниха много добре работата. И сега си живея спокойно. Даже нямам проблем да ходя на заведение с приятелите. Те си пият, аз си пия, с тази разлика, че аз наблягам на безалкохолното и водата.

Установих, че всичко е навик. Изграждаш си някакъв навик, и после като го няма, е кофти. Но, всичко е въпрос на мисъл, на усещане. Пиенето е навик. Да се вдигат там някакви чаши, и това е. Ами, в този случай може да се пие и сок, или вода. Същото е и с пушенето. Навик е. Затова хората измислиха електронната цигара.

Отказването е трудно. И най-трудната част е да си настроиш главата правилно. Да сложиш желанието за отказване на алкохола в ума си, да го усетиш, да го поискаш и да го направиш уверено!

Йордан Колев

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар