Колкото и да се стараех, все не бяха доволни от мен!

Аз бях добър човек и много се стараех да угодя на всички

dovolni
Но, колкото и да се стараех, все не успявах да угодя на всички. Моят проблем с алкохола започна след като всичко свърши. Бракът ми не пропадна, защото пиех, а защото се стараех да бъда в услуга на всички. Няма да ви обяснявам за какво иде реч, това са стандартни неща. Някой да направи ремонт на апартамента – аз ще съм тоя някой, някой да помогне на мама да си стегне терасата – пак ще съм аз. И така, докато нямаше прищявка, която да не съм задоволил. Лошо няма, семейството е за това, но те нито веднъж не бяха доволни. Не чух „Благодаря!“, дори едно „Добре се справи!“ не чух… Както и да е, това е минало.

Лошото е, че те така обсебват детето, че не мога да го видя, а и не дават на нашите да го виждат. А тя е още малка, и направо усещам как ще започнат да я настройват срещу нас. Не искам това да се случи, и пак правя всичко възможно, всичко което ми е казано от съда, но те си знаят своето…

Сега съм се зарекъл да спра да пия и да си опитам късмета пак, с някоя скромна и добра жена. Скоро ще стана на 34 години и чувствам, че сега му е времето да се захвана за нещо сериозно, нещо което ще ме измъкне от целия тоя батак, в който съм в момента.

Апостол Филев от Елхово

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар