Колкото мъка събрах покрай пиенето на мъжа ми, с толкова радост се сдобих след като спря да пие

От години се опитвах да накарам мъжа ми да спре да пие

 

алкохолизъм

Понеже му държах юздите здраво и затова той не стигна съвсем до там да стане алкохолик. Аз още като се ожених за него знаех, че обича да пие. Обаче не съм имала нищо против, защото той задълженията си ги гледаше и семейството никога от нищо не е било лишено.

Обаче през последните години хвана язва и се разболя. Много му се влоши здравословното състояние и на мен направо ми беше мъка да го гледам как въпреки че го боли, той продължава да пие. Исках да ми обещае, че ще спре, той обеща, но не спря, защото му била слаба волята. Абе каква воля, тук трябва желание за живот!

И така аз взех нещата в свои ръце и най-вече за отказването. Продължих да му говоря, но заедно с това му давах тайно и капките Алкофитал. Давах му от капките за лечение на алкохолизъм три месеца нон стоп. Първо забелязах, че мъж ми стана по-спокоен. Почна да се прибира веднага у дома след работа, не надигаше толкова често шишето. Освен това, може би заради билките в тези капки, той започна да изпитва едно като да му става лошо, докато пие. И това лошо усещане се изразяваше в гадене, понякога и повръщане. Така на него му стана гадно да пие въобще и малко по малко намали пиенето. Не е спрял напълно, но и това, което се случи за тия 3-4 месеца е добре дошло. В общи линии, колко мъка видях от това, че пие, толкова и спокойствие получих като намали пиенето.

Димитрина Каукова от Русе

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Споделете статията

Добавете коментар