Колкото по-дълго време без алкохол, толкова по-добре!

Аз започвам вече третата си година без алкохол

bez alkohol
Колкото по-дълго време без алкохол, толкова по-добре!

Започнах да ползвам капките Алкофитал преди доста време. Сигурно съм бил един от първите, защото тогава и опаковката май беше по-различна. Пиша сега, защото искам да стане ясно, че човек като е упорит, като знае каква цел има пред себе си и като прави всичко възможно да я постигне, тогава вече нищо не е в състояние да го спре. Поне с мен беше така – амбицирах се, започнах и ето че крайния резултат е много по-добър от очакваното.

За толкова време без алкохол аз мога да кажа само едно – струва си всяко усилие, чрез което може и трябва да се направи така, че да не се злоупотребява с алкохола. Щастлив съм, че успях да издържа толкова време без алкохол. Ако сега успея и цигарите да откажа – цена няма да имам.

Но, всичко по реда си. Човек не бива да е максималист. успехът не е една голяма крачка, а няколко малко, с които много по-бързо се стига до целта.

Ако някой иска да продължи живота си без алкохол и без да има каквито и да е проблеми, свързани с употребата и злоупотребата с алкохол, то той трябва да бъде готов да инвестира всичките си усилия и търпение в това начинание, което след това ще му донесе много добри усещания и емоции. Защото времето без алкохол е реално, истинско време…

Георги Райчев

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар