Край на алкохола! Вече не се купува пиене в нашата къща

Проблемите с пиенето на моето дете се решиха

христинка

Имам син голям, и внуче имам даже. То е на 5 годинки и живее при нас, докато баща му и малка му се върнат от чужбина. Те заминаха за Норвегия да изкарат някой лев. Имам нещо, с което искам да се похваля и това е, че преди да замине синът ми спря пиенето. То и заради заминаването му се наложи да го спре, но е ето че вече алкохол в нашата къща не се купува. Те ще си дойдат скоро, за малко почивка и после пак ще заминат, като този път ще гледат да го вземат и малкия Дани.

Преди да замине бяхме поръчали на моя син от вашите капки със снахата. Заедно му ги давахме тайно. Тя даже взе две шишенца преди да тръгнат за Норвегия, та ако се наложи и там да му дава. Като се чухме по компютъра каза, че само два пъти му е давала капки за вече половин година откакто са там.

Много съм доволна и щастлива и горда и затова ви пиша. Ако някоя майка има син, който да пие и иска да му промени навика и да го оправи, нека да поръча от капките за лечение на алкохолизъм „Алковитал“. Те са природни и много добре действат. Лошо няма да направят, само ще помогнат.

Сега чакам с нетърпение да се върнат децата, че да се съберем и да си поговорим като едно време.

Христинка Фотева от Бургас

Вече може да намерите “АЛКОВИТАЛ” И В АПТЕКИТЕ

гр. София
ул. Три уши № 5
тел. 02 989 28 03
Дрогерия “Жанин”

София
общ. Средец
ул Любен Каравелов 44
аптека ПЕНТОГРИН

София
ул. „Братя Миладинови“ № 29
дрогерия „Парамед”

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.

Споделете статията

Добавете коментар