Кристина Агилера – зависима от алкохола?

В кулоарите на Холивуд се шушука, че 34-годишната Кристина Агилера има алкохолна зависимост

christina-aguilera-stunning
По време на едно скорошно събитие в Бевърли Хилс, където певицата трябвало да изпълнява няколко песни, тя дори отказала да излезе на сцената, въпреки че имала предварителен ангажимент. Преди това певицата изпила няколко чаши червено вино една след друга, и след това трудно можела да се движи сама.

Напоследък Кристина Агилера изненадва със своите алкохолни изцепки. Тя употреби прекалено много алкохол и на коледното парти на своя дългогодишен приятел Сет Макфарлън. Певицата не се поколеба да смеси вино с коктейли, които пак обърна един след друг, като през цялото време се смееше безгрижно и се шегуваше с приятелите си.

„В резултат на това Кристина Агилера не успя да запази координация на движенията координация на движенията, загуби равновесие и падна точно върху една коледна елха, предизвиквайки всеобщ смях. Певицата повика един от бодигардовете си да я придружава, за да може да изкара партито докрая! „- разказва един от гостите, присъствал на същото парти.

Хората говорят, че алкохолната зависимост на Кристина Агилера не е само от последните няколко седмици. Липсата на ангажименти, личните проблеми, както и наднормените килограми сигурно са станали причина певицата да започне да прекалява с алкохола не само у дома, но и на публични места. Изглежда, че талантливата блондинка наистина е развила алкохолна зависимост.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Цената на една опаковка е 64 лева.
Дневното приложение е спрямо килограмите – до 90 килограма – 2 пъти по 30 капки, над 90 килограма – 2 пъти по 60 капки.

Споделете статията

Добавете коментар